Voorjaarsproductie 2018 : Ge-tic-t

Na het specialere “Bal van de pompiers” afgelopen najaar, brengt KK Streven dit voorjaar met “Ge-tic-t” een populaire komedie die bij een groot publiek in de smaak zal vallen en heel wat lachsalvo’s door de parochiezaal zal sturen. Dit stuk is dan ook één van de meest gespeelde stukken onder de amateur toneelverenigingen. Een echte klassieker dus. Je moet wel goed getict zijn om dit stuk te missen. Zoals steeds in snel reserveren de boodschap!

De opvoeringen vinden plaats op zaterdag 24, vrijdag 30 en zaterdag 31 maart telkens om 20 uur en op zondag 25 maart om 15 uur. Na de zondagnamiddagvoorstelling kan u opnieuw genieten van de vertrouwde boerenpensen met appelmoes of krieken.

U kan reserveren vanaf 6 maart elke dinsdag en donderdag tussen 19 uur en 20u30 via 0468/30.91.53 of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (met mededeling van de gewenste datum en het aantal plaatsen).

Het verhaal

In de wachtkamer van dokter Stern bevinden zich zes patiënten, elk met een serieuze "tic". Zij wachten op de beroemde specialist die bekend staat om mensen te helpen hun tics te controleren en te overwinnen. De dokter krijgt uiteraard alleen maar de zwaarste gevallen die op zoek zijn naar hulp.

Zo is er Fred die het syndroom Gilles de la Tourette heeft en om de haverklap de  meest beledigende en gore dingen uitkraamt. Fons doet dan weer niets anders dan rekenen en googelen met cijfers. Nooit over lijnen durven stappen is dan weer een tic van Bob. Maria twijfelt zich steeds te pletter over de simpelste dingen. Smetvrees is de grootste schrik van Blanche en Lili zegt alles, maar dan ook alles, twee keer.

De dokter blijkt echter opgehouden op de luchthaven waardoor de patiënten in de wachtkamer intussen proberen om elkaar van hun tics af te helpen met alle hilarische gevolgen van dien. Als dat maar goed afloopt… Veel momenten dus om je een tic te lachen.

Privé voor twee

1

Aanvullende gegevens