Home

Voorjaarsproductie 2017 : de dolle komedie "Privé voor twee"

Na de succesvolle opvoering van "Het gezin van Paemel" op de Schranshoeve keert Streven terug naar de haar vertrouwde parochiezaal waar ze de dolle komedie "Privé voor twee" op de planken brengt.

De  opvoeringen vinden plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart, zaterdag 1 april telkens om 20u alsook op zondag 2 april om 15 uur. Na de zondagnamiddag voorstelling kan u opnieuw genieten van de vertrouwde boerenpensen met appelmoes of krieken. 

U kan reserveren vanaf 7 maart elke dinsdag en donderdag tussen 19 en 21 uur  via 0468/30.91.53 of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (met mededeling van aantal plaatsen en gewenste datum).
 

Het verhaal

Veronique heeft zeker niet te klagen: een mooi appartement, een echtgenoot die zich 'ergens' in Zuid-Amerika bevindt en twee minnaars in de buurt die haar bovendien ook financieel “onderhouden”. De ultieme droom van iedere moderne vrouw? Beide heren weten regelmatig de weg naar 'hun' Veronique te vinden zonder van elkaars bestaan én van hun daden op de hoogte te zijn. En zo beleeft Veronique dankzij haar creatieve en doeltreffende planning veel lust en weinig last.

Maar dan riskeert er een kink in de kabel te komen. De twee minnaars dreigen elkaar te ontmoeten en dat moet hoe dan ook voorkomen worden. Bovendien staat vriendin Anne onverwacht aan haar deur omdat ze haar man verlaten heeft en een plaats nodig heeft om te overnachten. Met de hulp van Anne stelt Veronique alles in het werk om haar lekker leventje te redden. Het lijkt de beide dames zelfs goed te lukken tot de komst van enkele onverwachte gasten… Het sein om alles uit de kast te halen om te redden wat er (bijna niet meer) te redden valt.

Met “privé voor twee” bezorgt Streven u een onbezorgd avondje genieten en lachen. Snel reserveren is dus aangewezen
.

Download de flyer hier.

Privé voor Twee

Aanvullende gegevens